Starobné dôchodkové sporenie - novela zákona - Hrašková, Dagmar
Novela zákona o starobnom dôchodkovom sporení, zákon č. 28/2012 Z.z. Základné pojmy zákona. Príspevky na starobné dôchodkové sporenie. Formy starobného dôchodkového sporenia. Dôchodková správcovská spoločnosť (DSS) a jej povinnosti. Dôchodkové fondy a účty.