Čo nové priniesol Daňový poriadok? - Repková, Denisa, 1983-
Nové zmeny Daňového poriadku, ktoré upravujú oblasť zákonného, ako aj zmluvného zastupovania v porovnaní s predchádzajúcou právnou úpravou, t.j. Zákonom o správe daní a poplatkov, ktorý túto oblasť podstatne rozširuje a spresňuje.