Porušenie finančnej disciplíny pri odvode výnosov z verejných prostriedkov - Konvalinková, Iveta
Jednotlivé porušenia finančnej disciplíny. Neustanovenie povinnosti odvodu výnosov do rozpočtu subjektu VS. Podiel zaplatenej dane, nakladanie s podielom. Termín na odvod výnosov. Porušenie finančnej disciplíny. Výnosy z ostatných druhov verejných prostriedkov.