Ďalšia vlna nekonvenčných opatrení Eurosystému - Kotlebová, Jana, 1969-
Pokračujúci trend nekonvenčného postupu Eurosystému na čele s ECB v menovej politike. Prijaté opatrenia a hlavné ciele menovej únie. Problémy menovej politiky a riešenie krízy vzhľadom na udržateľnosť verejných financií.