Empowerment již není okrajovou záležitostí. Týka se každého - Staňková, Soňa
Empowerment v rukách personalistov - oblasť vzdelávania a rozvoja zamestnancov. Dôvera v ľudí, vedenie k zodpovednosti a uvedomeniu.