E-komunikácia medzi občanom a úradom - Hrašková, Dagmar
Informatizácia verejnej správy (VS) na Slovensku. Portál CIVITAS, prínos portálu pre obce a mestá. Portál VS, informačná sekcia portálu, transakčná sekcia portálu, elektronická služba. Zvyšovanie elektronizácie služieb VS. Portál Digitálne mesto. E-komunikácia s daňovým úradom pre platiteľov DPH.