Znáte potenciál zaměstnanců a víte jak ho zvýšit? - Petrů, David
Znalosti a schopnosti zamestnancov vo firme - testovanie. Ktoré kompetencie je možné diagnostikovať. Dotazník pre nájdenie správneho obchodníka pre spoločnosť a typ produktu. Príklady využitia testov v praxi.