Formálne komunikačné nástroje - Kedrová, Jana
Komunikačné nástroje a procesy v podniku, ich vymedzenie v nadväznosti na socioekonomický systém, ktorý je tvorený systémom vnútropodnikových vzťahov. Formálne a neformálne vzťahy v podnikovej štruktúre.