Výkonnost strategie vzdělávání ověříte měřením konkrétní akce - Bartošová, Miroslava
Balanced Scorecard (BSC), meranie výkonnosti pomocou BSC. Meranie efektívnosti vzdelávania - možnosti. BSC a jeho nasadenie na oblasť ľudských zdrojov. Prípadová štúdia.