Co můžete očekávat od outplacementu? - Hanuš, David
Outplacement - podpora odchádzajúcich zamestnancov - sa stal bežne dostupnou službou, ktorú môže zamestnávateľ použiť na zmiernenie dopadov prepustenia. Outplacement z pohľadu zamestnávateľa a zamestnanca. Príprava a organizácia outplacementového programu.