Current and Modern Planning in Enterprises: Critical Insights - Mihalčová, Bohuslava, 1963-
Súčasný stav plánovania v slovenských podnikoch - prehľad za november 2009 - máj 2010. Vymedzenie veľkosti vzorky prieskumu. Výsledky analýzy plánovania v skúmaných podnikoch. Kritické perspektívy tradičného a moderného spôsobu plánovania. Moderné plánovanie.