Projektovanie montážnych pracovísk - Furmannová, Beáta
Projektovanie montážnych procesov s využitím progresívnych prístupov a technológií. Montáž ako dôležitá časť výrobného systému, metódy a prístupy montážnych pracovísk. Zhodnotenie projektu.