Konferencia s najnovšími trendmi z oblasti ergonómie - Španiová, Zuzana
Štvrtá medzinárodná konferencia organizovaná Slovenskou ergonomickou spoločnosťou, ktorá sa konala koncom novembra v priestoroch žilinského VIX Centra. Najnovšie trendy z oblasti ergonómie pre automobilový priemysel.