Consumers' perceptions of food risk management quality: Chinese and Korean evaluations - Kim, Renee B.
Rozdielne vnímanie potravinového rizika spotrebiteľmi a odborníkmi. Význam efektívneho potravinového risk manažmentu. Porovnávacia štúdia prevedená v Číne a Kórei. Metóda, analýza dát, výsledky a diskusia.