Na pultoch prevláda produkcia z dovozu - Palfiová, Anna
Spotreba mäsa v SR na obyvateľa. Hovädzie mäso pod limitom. Uprednostňovanie finančne dostupnejšej alternatívy, najčastejšie kuracieho mäsa. Závislosť na zahraničí.