Súbežné pracovné pomery a daň z príjmov - Borza, Michal
Súbeh viacerých pracovných pomerov, respektíve príjmov z nich a daňová legislatíva zákona o dani z príjmov. Oblasť nezdaniteľnej časti základu dane (NČZD) a jej uplatňovanie.