Vybrané zmeny v zobrazení finančných nástrojov podľa medzinárodného štandardu IFRS 9 - Kováčiková, Martina, 1985-
Úprava finančných nástrojov v medzinárodných účtovných štandardoch IFRS. Základné definície problematiky finančných nástrojov. Téma a rozsah zmien.