Jenom ten, kdo hoří, může zapálit - Klepetko, Radim
Predaj výrobkov SodaStream na českom trhu. Jednoduchý prístroj na prípravu šumivého nápoja. Obchodný model. Ako upútať spotrebiteľa. Ťažké začiatky. Predaj prístroja v elektropredajniach. Rozšírenie trhu na Slovensku, v Poľsku a Maďarsku.