Nové trendy vo finančných nástrojoch podľa IFRS - Kováčiková, Martina, 1985-
Analýza zmien, ktoré zavádza Rada pre Medzinárodné účtovné štandardy (IASB). Oblasť znižovania hodnoty finančých aktív podľa medzinárodných štandardov IFRS. Klasifikácia podľa kategórií.