Grécko znova zachránené. Na čas - Lehuta, Michal
Scenáre vývoja gréckeho dlhu. Zmena gréckeho dlhu spôsobená odpísaním časti dlhov súkromných investorov. ECB sa na odpisoch nezúčastnila. Čo musí ďalej robiť Grécko.