Interaktívna pomôcka pre platbu dane - Repková, Denisa, 1983-
Nová interaktívna aplikácia určená pre daňové subjekty, ktorú spustilo Finančné riaditeľstvo SR pre daňové subjekty na zistenie individuálneho čísla účtu a variabilného symbolu pre úhradu príslušnej platby dane.