Irán rozdeľuje svet - Pressburg, Adrian Peter
Irán v 21. storočí. Irán v číslach. Sankcie Západu núkajú Indii a Pakistanu lákavé príležitosti. Tieto krajiny potrebujú a chcú dovážať iránsku ropu a zemný plyn a neboja sa následkov obchádzania transatlantického embarga. Čo OSN nezakazuje.