Dobrá správa má štyri kolesá - Jesný, Martin
Ak na stagnujúcej medzinárodnej scéne slovenský automobilový priemysel rastie, nie je to náhoda. Prednosti slovenského automobilového priemyslu. Európsky predaj áut. Vizitka najväčších európskych rivalov.