Zdroje rastu poľnohospodárskej produkcie - Grešš, Martin, 1978-
Štyri hlavné spôsoby rastu poľnohospodárskej produkcie: expanzia obrábaných oblastí, intenzifikácia využitia pôdy, rast výnosov na hektár, nové zdroje potravín.