Manažment znalostí v slovenských podnikoch a jeho vplyv na rozvoj kvality - marketingový prieskum - Čihovská, Viera
Marketingový prieskum, ktorý sa uskutočnil za účelom zistenia stavu a ponímania manažmentu znalostí na úrovní podnikov. Základné parametre marketingového prieskumu. Výsledky prieskumu.