"Financial gap" in small and medium - sized enterprises finance in OECD countries - Belanová, Katarína, 1978-
Význam sektora malých a stredných podnikov (MSP) pre hospodárstvo krajiny. Príčiny vzniku finančnej medzery malých a stredných podnikov. Rozdiely medzi krajinami. Veľkosť finančnej medzery MSP. Možnosti merania a prekonania finančnej medzery MSP.