Čo striehne na manažérov v cudzine? - Švorcová, Petra
Medzikultúrna komunikácia. Obchodné rokovania manažérov z rôznych kultúr. Charakteristické znaky obchodných rokovaní s francúzskym, nemeckým, ruským a čínskym manažérom.