Komparácia vybraných obchodných prevádzok spoločnosti Royal Ahold pôsobiacich na slovenskom a holandskom trhu - Nagyová, Ľudmila
Analýza predajní Royal Ahold so sídlom v Holandsku a Ahold Retail Slovakia, predajne Hypernova. Rozdielne prístupy a názory respondentov pri hodnotení imidžu predajní v obidvoch krajinách. Výsledky marketingového prieskumu.