Psychologické aspekty v práci manažéra - Oravský, Pavol
Osobnosť manažéra ako jedným z určujúcich predpokladov ale i podmienok úspechu firmy. Osobné predpoklady manažérov firiem, ktoré sú považované za úspešné v rámci svojich odvetví. Osobnostné charakteristiky, ktoré sú najviac viditeľné v štýle riadenia manažéra v jeho každodennej práci.