Zhodnotenia súčasného stavu zamestnanosti v poľnohospodárstve v Slovenskej republike - Rovný, Patrik
Poľnohospodárstvo a vplyv na udržateľný rozvoj krajinného priestoru. Úloha poľnohospodárstva pri formovaní vidieckej krajiny a udržaní vidieckych sociálnych štruktúr. Podpora podnikateľskej činnosti mladých poľnohospodárov vo viacúčelovom poľnohospodárstve.