Využívanie prostriedkov EÚ ako účinného nástroja podpory diverzifikácie v podmienkach SR a jeho regiónov - Tóthová, Veronika
Európska únia a programy zavádzania diverzifikácie v poľnohospodárstve v podmienkach vidieckej ekonomiky s cieľom zabezpečiť udržateľný rast v kontexte zachovania krajiny či kultúrneho dedičstva.