Sčítané a dopočítané - Lehuta, Michal
Sčítanie obyvateľstva Slovenska v roku 2011 potvrdilo starnutie obyvateľstva. Prognózy Výskumného demografického centra o zvyšovaní/znižovaní populácie na Slovensku v najbližších rokoch. Vzdelávanie obyvateľstva. Migrácia obyvateľstva z miest do dedín. Dopočítavanie nesčítaných. Národnosť, náboženstvo.