Problémy malých obcí v čerpání fondů EU - Žlábková, Jana
Problémy malých obcí ČR a čerpanie fondov z EÚ. Zložitosť žiadostí a pravidlá čerpania. Rozdelenie malých obcí do dvoch veľkostných kategórií. Bariéry ďalších investícií a rozvoja.