Osoby povinné platiť DPH v SR - Jarošová, Beáta
Dodávateľ, odberateľ - osoby povinné platiť DPH v SR. Ručenie za daň. Osoba povinná platiť dań pri nesplnení registračnej povinnosti. Povinnosti osôb povinných platiť DPH v SR - peňažné a nepeňažné.