Vnímať meniaci sa koncept detstva je naliehavosťou ... vzhľadom na meniace sa potreby detí - Bieleszová, Dušana
Hromadenie rozdielov a z nich vyplývajúcich špecifických potrieb v školskom prostredí. Javy, ktoré v minulosti neboli súčasťou výchovného a vzdelávacieho procesu. Meniaci sa koncept detstva.