Visegrad group - after 20 years - Musil, Miroslav
Visegrádska štvorka - od historických koreňov po súčasnosť. Vzťah krajín V4 ku krajinám EÚ, mimo EÚ a západného Balkánu. Politické, a ekonomické dimenzie V4.