[Didaktika podnikovej ekonomiky] - Kompoltová, Soňa
Recenzia na vysokoškolskú učebnicu, ktorá vychádza z odbornej didaktiky a charakterizuje didaktiku podnikovej ekonomiky a poukazuje na vzťah k iným vedným disciplínam.