Kľúčová rola líniových manažérov pri adaptácii zamestnancov - Gyurák Babeľová, Zdenka
Význam zácviku nových zamestnancov a vplyvy ďalšieho fungovania a zotrvania na novej pracovnej pozícií, pracovnom mieste. Úloha líniových manažérov pri adaptácii nových zamestnancov.