Procesný manažment a jeho význam z pohľadu ekonomických výsledkov organizácie - Gejdoš, Pavol
Podstata procesného manažmentu ako nástroja zvyšovania výkonnosti organizácie. Uplatnenie procesného manažmentu vo vzťahu k ekonomickým výsledkom organizácie. Význam procesného manažmentu.