Platenie poistného na sociálne poistenie v roku 2012 - Gášpárová, Eva
Poistné na povinné sociálne poistenie platené zamestnancom. Poistné na povinné sociálne poistenie platené zamestnávateľom. Výška poistného na jednotlivé druhy poistenia zamestnávateľa a zamestnanca od 1.1.2012 do 31.12.2012. Poistné na povinné sociálne poistenie platené samostatne zárobkovo činnou osobou. Poistné na dobrovoľné sociálne poistenie.