Krátkodobá prognóza zahraničného obchodu na základe modelových prístupov ARIMA a ECM - Ďurka, Peter
Porovnanie dvoch druhov modelových nástrojov (ARIMA modely a ekonomické modely s členom korigujúcim chyby ECM) pri modelovaní dovozu a vývozu tovarov a služieb do Slovenskej republiky a generovanie prognózy týchto ukazovateľov na štvrťroky 2011.