Manažérstvo kvality v doprave - Šatanová, Anna
Systém riadenia v podniku, ktorý umožní rýchlo a správne odhadnúť požiadavky a vedieť na ne pružne reagovať. Fungujúci systém manažérstva kvality a jeho prínos pre podnik dopravných služieb.