Generácia Y prináša novú výzvu pre marketing - Vaškovičová Zibrínová, Eva
Definovanie charakteristík príslušníkov generácie Y a parametre reklamy pôsobiacej na generáciu Y. Marketingová komunikácia a marketingové nástroje zaujímavé pre generáciu Y. Požiadavky a nároky generácie Y.