Analýza zmien v štruktúre HDP vo vybraných krajinách EÚ - Hurbánková, Ľubica, 1980-
Analýza zmien štruktúry jednotlivých zložiek HDP. Na analýzu sú použité miery podobnosti štruktúr - Suslovov koeficient, Gallagherov index, Monroeov index, Gatevov index, Ryabtesov index a Szalaiov index.