Automotive industry in Slovakia - Jakábová, Martina
Pohľad na rozvoj a pôsobenie automobilových závodov na Slovensku. Inovácia a riadenie projektov v automobilovom priemysle. Vplyv výrobcov áut na slovenskú ekonomiku.