Alternatívny prístup stanovenia regresného koeficienta - Kotlebová, Eva
Klasický prístup k stanoveniu hodnoty regresného koeficienta. Bayesovský prístup. Odhad regresného koefeicienta, vyjadrujúceho závislosť výdavkov na alkohol a tabak od výdavkov na potraviny a nealkoholické nápoje.