Aktuálnosť reinžinieringu procesov v miestnej samospráve - Schmidt, Peter, 1968-
Rozčlenenie procesov na činnosti, vstupy, výstupy a typy nariadení a ďaľších regulačných procesov. Tvorba všeobecne záväzných nariadení v miestnej samospráve. Príprava návrhu nariadenia, pripomienkovanie, predloženie obecnému zastupiteľstvu.