Priestor - plniace návrhy experimentov - Horníková, Adriana
Možnosti praktického využitia priestor-plniacich návrhov experimentov vhodných pri deterministických modeloch ako aj viaceré metódy ich vytvorenia s podporou prostredia SAS JMP.