Strach z negatívnej reciprocity a averzia voči riziku - Petkov, Martin
Hypotéza o možných väzbách medzi negatívnou reciprocitou a averziou voči riziku. Tieto väzby sú skúmané pomocou experimentu s využitím diktátorovej a ultimátnej hry. Averzia voči riziku (podľa Holt a Laury). Účel experimentu - zozbierať dáta o správaní, vyhodnotiť ich a zistiť prípadnú koreláciu či kauzalitu medzi premennými v hypotéze.