[Účtovníctvo rozpočtových organizácií, príspevkových organizácií a obcí: praktikum] - Novák, Jaromír, 1978-
Recenzia na publikáciu, ktorá poskytuje praktický pohľad na aktuálnu podobu účtovníctva účtovných jednotiek verejnej správy. Publikácia obsahuje príklady prezentujúce všetky bežné účtovné prípady spojené s ich hlavnou činnosťou.